Frank Lemmers Bouw is een aannemersbedrijf gevestigd in Wijchen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en woningen, welke voornamelijk in de omgeving van Wijchen worden uitgevoerd.
Hierbij wordt gewerkt met een team van vaste medewerkers. De opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren en bedrijven. Het grote voordeel van de onderneming is het feit dat er een aanspreekpunt is. Onderstaande film geeft een indruk van onze werkzaamheden (klik op de play toets links onder).

Door ons vakbekwaam personeel wordt naar wens van onze opdrachtgevers gebouwd. Zeer korte communicatielijnen en een goede organisatie zorgen ervoor dat wij snel en goed werk kunnen verrichten voor onze opdrachtgevers.  Jaren ervaring en een goede technische kennis geeft ons voorsprong op concurrente bedrijven.

Frank Lemmers Bouw werkt met een vast team van medewerkers  en een geselecteerde groep van onderaannemers. Op kantoor worden de medewerkers ondersteund door een administratieve kracht.  Alle medewerkers beschikken over een goed uitgeruste bedrijfsauto waarin al het benodigde gereedschap aanwezig is.

Aannemersbedrijf Frank Lemmers Bouw is gestart op 1 april 1999 in Niftrik als een zelfstandig opererende onderneming in de regio. Het eenmansbedrijf heeft zich ontwikkeld tot een all-round bouw bedrijf en verzorgde de meest uiteen lopende werkzaamheden. In 2010 is de onderneming verhuist naar huidige adres in Wijchen.